FUSION

Impact bescherming

Relax, een val is niet
het einde van de wereld.

Bekijk de demo

Fusion

The next level in telefoonbescherming. Onze gepatenteerde TriACTIVE™-impactbescherming wordt gemaakt in de VS en maakt gebruik van drie lagen om eender welke schok te absorberen. Fusion barst, breekt of splintert nooit, in tegenstelling tot gehard glas.

Fusion bumper is de dunste bumper ter wereld met een technologie die getest is op een val van 6 meter hoogte. Geef jezelf gemoedsrust met de ultieme impactbescherming.

Behoud de bescherming
zonder de dikte.

Dankzij onze gepatenteerde Corner Cushions™ beschermen we je toestel van rand tot rand tegen eender welke val. Of je je toestel nu van de de trap laat vallen, of simpelweg uit je handen met het scherm face-down.

*Vanaf €45,99

Koop bij een MO winkelpunt

Grote valpartij, geen paniek!

We hebben de bescherming van je toestel naar een nog hoger niveau getild, want ongelukken gebeuren nu eenmaal. Onze Fusion Bumper biedt bescherming die getest is op 6 meter hoogte. Zo kan je je apparaat overal mee naartoe nemen, waar het avontuur je ook brengt.

Alle “wauw” zonder het gewicht.

Voeg je eigen stijl toe zonder afbreuk te doen aan de dikte of functionaliteit van je toestel. Fusion is dun, werkt met alle docks en laders, ook draadloze.

We bieden levenslange vervanging.

Is je beschermingsfilm ooit aan vervanging toe, breng deze dan samen met je aankoopbewijs binnen en we plaatsen een nieuwe.

Eenvoudige toegang tot de knoppen.

Vergeet onhandige nep-knoppen op je telefoonhoes. Fusion Bumper is zo dun, dat je de knoppen op je telefoon kunt gebruiken.

Professioneel geïnstalleerd, elke keer opnieuw.

Er gaat niets boven de wetenschap dat er een echte persoon achter de producten staat die je koopt. Elke op maat gemaakte bescherming of skin wordt geplaatst door een Mobile Outfitters professional.

Mix en match er op los. Het past allemaal.

Fusion werkt met Clear-Coat Original, Matte en Style Skins, zodat je je apparaat kunt personaliseren en beschermen tegelijkertijd. Beweeg de schuifbalk om te zien hoe je de verschillende producten kunt mixen en matchen.

KRASBESCHERMING IMPACT BESCHERMING PERSONALISATIE POWER

Interesse? Koop Mobile Outfitters in een winkelpunt bij jou in de buurt.

Het kopen van toebehoren voor uw smartphone is best persoonlijk. Bekijk daarom onze innovatieve productlijnen op de website, maar kom zeker ook langs in een Mobile Outfitters winkelpunt bij jou in de buurt. Op die manier maken we jouw koopervaring persoonlijk en zorgen voor een totale klanttevredenheid.

Bezoek ons

Volg ons op Instagram